Etusivu Koulutus Koulutuksen osaamista
Koulutuksen osaamista
jone vedessäJärjestämme tekniikkasukelluskursseja non-stop ja ympäri vuoden. Olemme kouluttaneet eritasoisia seoskaasusukeltajia tauotta vuodesta 1996. Koulutussukellukset järjestämme Suomenlahdella 8m/10 sukeltajan RIBillämme tai sisämaan kaivoksissa olosuhteista riippuen. Myös koulutus ulkomailla onnistuu. Kurssiaikataulut räätälöimme oppilaan tarpeiden mukaan. Turvallisuus on se asia, jonka ympärille koko koulutuksemme kietoutuu. Muut asiat joustavat, jos turvallisuus sitä edellyttää. Turvallisuus myös sanelee vaaditun laitekonfiguraation, harjoitteet, aikataulut, opetusmetodit ja koko toimintafilosofiamme. Siksi emme varmastikaan ole halvin vaihtoehto kurssittajaksesi, mutta itse saat päättää mitä haluat valinnassasi painottaa. Pidämme arvossa ihmisiä, jotka ottavat aidosti vastuun omasta elämästään.

Kurssihintamme sisältävät opetuksen, kurssikirjallisuuden, tentin open-book -metodilla, kurssikaasut ??, tarpeelliset lainavarusteet sekä kortituksen jos läpäiset kurssin hyväksyttävästi.
Kurssihinta ei sisällä mahdollisia auto- ja venematkoja, allas- tai pääsymaksuja, yöpymisiä, ruokailuja tai muita kuluja, joita emme kykene täysin ennakoimaan. Nämä kulut ovat kuitenkin pääosin hyvin pienet eikä niistä muodostu merkittäviä lisärasitteita kurssihinnan lisäksi.

Kun arvioimme oppilaan kelpoisuutta kurssille tai kortitukseen, emme arvioi aiempia sertifikaatteja. Arvioimme ihmistä, asennetta ja kykyä. Mikäli jokin niistä ei ole kohdallaan, se saadaan useimmiten kohdalleen kurssin aikana. Siksi meillä on melko pienet keskeytysluvut kursseillamme.
Jos sinusta tuntuu että et uskaltaisi tai kykenisi kurssille mutta haluja silti riittäisi, niin ota reippaasti yhteyttä. Usein löydämme reitin, joka vie sinut tavoitteeseesi, ehkä pidemmälle kuin osaat toivoakaan. Olemme kouluttaneet onnistuneesti monia kaltaisiasi.

Tekniikkasukelluskoulutus on melko henkilökohtaista mentorointia. Ryhmät ovat pieniä, joten koulutus on helppo räätälöidä aikataulultaan ja rajallisesti myös sisällöltään oppilaan tarpeen mukaan. Usein me kyllä tiedämme, mitä sukeltaja haluaa
 

Ab Sea & Subsea Oy

Vuoripolku 20
10210 Inkoo
Finland

jouni.piispanen@seasubsea.fi
+358 400 603 404

www.seasubsea.com

Sea & Subsean Facebook-sivut

AJANKOHTAISTA

Sivuja päivitetään! Pahoittelemme virheitä.

Nyt uusia tuotteita, saatavana suoraan varastostamme!

Kaasupoolin uudet hinnat 2015 Woikosken kaasuille löytyvät nyt kaasupoolin sivulta!

Katso ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset Sea & Subsean facebook-sivuilta!

Koulutus linkkejä

IANTD

V-planner